default_mobilelogo

Wij inspecteren het riool om eventuele rioolproblemen te signaleren met behulp van een camera. Een camera inspectie van het riool is altijd verstandig om uit te voeren, hiermee wordt namelijk een goed beeld gegeven betreft de conditie van de riolering, zodat u weet waar u aan toe bent.

Door met een kleurencamera een rioolinspectie uit te voeren kunnen wij bijna alle rioolproblemen perfect zien. Wat wij boven de grond niet kunnen ontdekken toont de rioolcamera ons met zuivere beelden van het inwendige van de riolering. Zo zal een breuk of een losse verbinding duidelijk te zien zijn. Deze beelden kunnen wij ook op DVD zetten, voor eventuele claims bij gemeentes of vorige huiseigenaren (verborgen gebreken). Ook tonen deze camerabeelden ons of er gebreken in de riolering aanwezig zijn in verband met een ontstoppingsgarantie. Een camera-inspectie in combinatie met een afvoerontstoppen of een riool ontstoppen, heeft een aangepast tarief.

Aangezien rioolonderhoud bij veel huiseigenaren geen prioriteit heeft adviseren wij u voor de aankoop van een bestaande woning een camera-inspectie van het riool te laten uitvoeren. Dit om na de aankoop niet voor verassingen komen te staan betreffende een kapotte riolering of een rioolverstopping.

 


VCA

Service

De Ontstoppers' heeft jarenlange ervaring op het gebied van verstopte rioleringen en weet als geen ander hoe wij uw verstopte toilet of keukenafvoer weer snel kunnen ontstoppen.

Contact

De Ontstoppers

Wagnerlaan 39

3208 BN Spijkenisse

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.