default_mobilelogo

U kunt bij 'De Ontstoppers' terecht voor alle voorkomende rioolreparaties. Of het nu gaat om een kleine reparatie aan de keukenafvoer of het volledig vervangen van de binnenriolering, bij 'De Ontstoppers' zijn wij hierop volledig ingericht.

Beschadiging van het riool kan vele oorzaken hebben zoals verzakking, ingegroeide wortels, verroeste beugels, openstaande verbindingen, slijtage en ouderdom.

Veel voorkomende kenmerken van een beschadigde riolering zijn vliegjes in de woning, onprettige rioolgeur, een borrelend geluid, verstopping van toilet, keuken en/of badkamer, water, fecaliën en/of vet in de kruipruimte.

Komen deze klachten u bekend voor en bent u geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden en expertise van 'De Ontstoppers' betreffende reparatie en/of vervanging van riolering, neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak of aanvraag van een geheel vrijblijvende en kostenloze offerte.

 


VCA

Service

De Ontstoppers' heeft jarenlange ervaring op het gebied van verstopte rioleringen en weet als geen ander hoe wij uw verstopte toilet of keukenafvoer weer snel kunnen ontstoppen.

Contact

De Ontstoppers

Wagnerlaan 39

3208 BN Spijkenisse

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.